Skip to content

Maak direct een afpraak:

Voor wie

Voor wie

Therapie Plus is een behandelmethode gericht op de oorsprong van de klacht. De klacht kan zowel fysiek, mentaal als gecombineerd zijn. De behandelingen geven je niet alleen inzicht in je klachten en de oorsprong van de klacht, we pakken deze ook direct aan. Zo kan het zijn dat je fysieke of mentale klachten hebt overgehouden na het overlijden van een dierbare, na je scheiding, na een ongeluk, of stagnatie in revalidatie. Of heb je klachten en weet je helemaal niet wat de oorzaak is? Geen probleem! Dat zal vast snel duidelijk worden. Door je onderbewustzijn de kans te geven om met antwoorden te komen kan gewerkt worden aan de oplossing. Hiermee breng je je lichaam en geest weer in balans. Veel van de technieken die ik toepas kan je zelf leren en zo kan je dus ook zelf aan je herstel werken. Hierdoor is het behandelgemiddelde laag en het succesratio hoog. Therapie Plus is voor iedereen die open staat voor verandering en zichzelf in de spiegel durft aan te kijken. Om je een indruk te geven wat ik voor je kan betekenen geef ik aan de hand van onderstaande klachten voorbeelden van wat de achterliggende oorzaak kan zijn. Uiteraard is dit bij iedereen verschillend en gaan we tijdens de behandeling op zoek naar de voor jou geldende oorzaken. Neem gerust contact met mij op als jouw klacht er niet bij staat en je twijfelt of ik iets voor je kan betekenen.

Angst/paniekaanvallen

kruis groenwit klein

Heb je iets heftigs meegemaakt en sindsdien last van angst/paniekaanvallen? En lijkt de angst/paniek zich ook naar andere situaties uit te breiden?

More

Darmklachten

Heb je last van je darmen? Snel diarree of juist obstipatieklachten? Of reageer je op bepaalde voedingstoffen?

More

Posttraumatisch

kruis groenwit klein

Vaak denken we bij post traumatisch aan oorlogsveteranen of mensen die bij de politie/ambulance/brandweer werken. Zij hebben wellicht een grote(re) kans om een traumatische gebeurtenis mee te maken, maar eigenlijk kan iedereen in het ‘normale’ dagelijks leven iets traumatisch mee maken.

More

Burn-out klachten

kruis groenwit klein

Als je lang genoeg (te) hoge eisen aan je zelf stelt, of te veel van jezelf vraagt na een heftige periode en daardoor spanningsklachten, stress, een overvol hoofd, slaapproblemen, neerslachtigheid of welke van de velen symptomen dan ook, ontwikkeld is de kans groot dat je opgebrand raakt.

More

Burn-out Preventie/herstel Programma

 [Over]Leven

[Over]Leven

Voor iedereen die opgebrand raakt of die al opgebrand is heb ik een snel en effectief preventie/herstel programma ontwikkeld. Tijdens het traject gaan we aan de slag met de oorzakelijke factoren van je overbelasting en werken we samen doelgericht aan jou herstel. Zo creëer je levenslang effect!

Klik hier voor meer informatie.

Rouwverwerking

kruis groenwit klein

Heb je langer dan 3 maanden geleden een dierbare verloren en merk je dat het verdriet over het verlies niet minder wordt of te veel invloed op je hebt?Iedereen beleeft het rouwproces op zijn eigen manier. Wel kan het zijn dat door de heftigheid van de voorafgaande tijd je systeem uit balans is geraakt. Ik kan je helpen om weer in balans te komen. Het kan ook zijn dat er veel heftige momenten zijn geweest die nog verwerkt dienen te worden. Ook hier kan ik je bij helpen. Wil je je dierbare liever met een glimlach dan met een traan herinneren? Gun het jezelf om het verdriet te verwerken, zodat er ruimte ontstaat voor de mooie en fijne herinneringen

Stagnatie in herstel/revalidatie

kruis groenwit klein

Is de pijn in je rug nog steeds aanwezig na die ene heftige val? Of is je knie na je knieoperatie stijf/ pijnlijk gebleven en helpt fysiotherapie hier niet voldoende voor? Heb je een nieuwe heup maar blijft deze ‘vreemd’ aanvoelen?

More

Slaapproblemen

kruis groenwit klein

Heb je een drukke tijd achter de rug, veel (heftige) gebeurtenissen meegemaakt en merk je dat je niet goed je slaap kan vatten of ‘s nachts vaak wakker wordt? Of de reden van je slaapproblemen voor jou helemaal niet duidelijk? En dat terwijl de drukke tijd of de heftige gebeurtenissen alweer een tijdje achter je liggen.

More

Spanningsklachten

kruis groenwit klein

Merk je dat je een bepaalde spanning met je meedraagt maar kom je er maar niet van af? Kan je bepaalde zaken in je leven niet meer loslaten? Kan je niet (meer) volledig genieten? Grote kans dat deze spanning is ontstaan door een heftige/ stressvolle periode/gebeurtenis. Door dit te verwerken zal je systeem zijn balans weer hervinden.