Skip to content

Maak direct een afpraak:

 

Ervaar jij fysieke, mentale of gecombineerde klachten of wil jij meer uit jezelf en je leven halen? Dan ben je bij Therapie Plus aan het goede adres! Geen ellenlange intakes, diagnosestellingen of wat dan ook. Direct actie en verandering. Snel en effectief. Laat je verrassen door waartoe jou lichaam in staat is! Dat is waar Therapie Plus voor staat. Spreekt dit jou aan? Onderstaand kan je lezen wat je tijdens de behandeling kan verwachten.

Ont-wikkel jezelf

Intake

We starten de behandeling met een intake. Hierin bespreken we je klachten/hulpvraag.

Onderzoek

Het onderzoek doe ik grotendeels door het palperen (voelen) van je voeten. Je voeten zijn namelijk de spiegels van jouw lichaam/systeem (voetreflexzonetherapie). Ook zal ik lichamelijk onderzoek doen om zo een goed beeld te krijgen van waar eventuele disbalans in je lichaam aanwezig is.

Evaluatie

Na intake en onderzoek bespreek ik met jou mijn bevindingen. 

Behandeling

Tijdens de eerste intake/behandeling gaan we direct aan de slag met de verstorende informatie dat in je onderbewustzijn ligt opgeslagen. En waar nodig wordt dit aangevuld met oefeningen en adviezen. De behandelingen kunnen dus variëren, afhankelijk van de aard van de klachten en het tempo van herstel. Ieder mens is uniek en reageert anders, dus elk helingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo.

 

Epiphora Methode

 

Tijdens deze behandeling bespreken we je klachten en hulpvraag nemen de we Epiphora vragenlijst door en instrueer ik je de Epiphora oefening. Als je voor deze optie kiest adviseer ik je wel om ongeveer 2-3 maal af te spreken om de oefening te evalueren.

 

Na intake en onderzoek bespreek ik met jou mijn bevindingen.

Behandeling

De eerste behandeling bestaat uit uitleg van de oefening. De volgende sessies gaan over het uitwerken en finetunen van de oefeningen 

Burn-out preventie & herstel programma

 

 Intake, bestaande uit vragenlijsten en een gesprek

 6 sessies van 1,5 tot 2 uur in mijn praktijk.
Werkboek, hier werk je tijdens in/oefeningen maken en deze kan in de toekomst als naslagwerk gebruikt worden.  

 

Tijdens de behandelingen maak ik gebruik van een combinatie van meerdere technieken. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn, traumahealing, hypnotherapie, familie opstellingen, voetreflexologie, fysiotherapie, PMA, NLP, Touch of Matrix, Epiphora, dry needling, medical taping, Mulligan, McKenzie Methode, cupping, Germaanse geneeskunde, mindfulness, energetische therapie.