Skip to content

Maak direct een afpraak:

Afhankelijk van je hulpvraag kun je uit meerdere opties kiezen.

Optie 1: Ont-wikkel jezelf

Voor deze optie kies je als je lichamelijke en/of psychische klachten ervaart en openstaat voor alle technieken die ik gebruik. In de meeste gevallen gaan we aan de slag met de verstorende informatie in je onderbewustzijn en breng je daarmee verandering in jezelf en in je leven. 

Hoeveel behandelingen je nodigt hebt is afhankelijk van de aard van je klacht(en) en het tempo van herstel. Ieder mens is uniek en reageert anders, dus elk helingsproces heeft zijn eigen kenmerken en tempo.

Een behandeling duurt ongeveer 50 minuten en kost € 110

Vanaf de 6e behandeling kost de behandeling € 80 (vanaf 1 januari 2024 € 90)

(Als je al eerder onder behandeling bent geweest telt dit mee) 

Tip:  Vanwege een eventuele reactie op de behandeling adviseer ik je om voor de rest van de dag na de behandeling niet al teveel intensieve activiteiten te plannen.  

Optie 2: Epiphora Methode

Wil jij de Epiphora Methode leren?

Dat kan! In een behandeling van 1 uur instrueer ik je de Epiphora Methode. De ervaring leert dat je in totaal 3 behandelingen nodig hebt. De eerste behandeling bestaat uit uitleg van de methode en ervaren. De volgende behandelingen gaan over het uitwerken en finetunen van de oefeningen. 

De behandeling duurt ongeveer 50 minuten uur en kost € 110 

Maar wil jij jezelf ook ont-wikkelen? Kies dan voor ‘ont-wikkel jezelf’. Tijdens deze behandelingen zal ik je de Epiphora Methode indien nodig ook leren.

 

Optie 3: Traject

Vergoeding door werkgever

De uitspraak ‘Een bedrijf is zo sterk als de fitheid van zijn personeel’ is absoluut waar! Veel bedrijven investeren daarom in de ontwikkeling van hun werknemers en zijn bereid het traject te vergoeden. Informeer hiernaar bij je werkgever/HR.

Een traject bestaat uit 5 sessies van ongeveer 50 minuten en kost € 550 excl.

Indien gewenst kan dit traject verlengt worden.

Optie 4: Burn-Out preventie & herstel programma

Ben jij aan het overleven in plaats van leven?

Dan is het burn-out preventie & herstel programma [OVER} Leven echt iets voor jou!

Met het [OVER] leven programma krijg je weer leiderschap over jouw leven en hierdoor ervaar je weer levenskracht, balans, innerlijke rust en vreugde.

Kinderen/ baby’s 

Ook kinderen en baby’s zijn van harte welkom. 

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten en kost € 80 (vanaf 1 januari 2024 € 90)

 

 

Voor welke optie je ook kiest, afhankelijk van je zorgverzekeraar kun je de behandelingen (deels) vergoed krijgen. Zie hieronder welke zorgverzekeraars mijn behandelingen vergoeden. 

                                   

Vergoedingen

Beroepsverenigingen waarbij ik ben ik aangesloten zijn het CAT én het KNGF.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden mijn behandeling (gedeeltelijk) in hun aanvullende pakketten onder de noemer ‘alternatieve zorg’ of ‘ongecontracteerde fysiotherapie‘.

– Wat betreft alternatieve zorg vergoeden onderstaande verzekeraars (gedeeltelijk) de behandeling;

  • CZ; CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg  
  • ACHMEA/ZK: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO en OZF, ONVZ 
  • Menzis;  Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ) * ONVZ omvat de volgende zorgverzekeringen: PNO zorg, VvAa, ONVZ zorgverzekering 
  • VGZ;  Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, Caresq, Besure, National Academic, Promovendum, Iptiq

– Wat betreft ongecontracteerde fysiotherapie zijn de voorwaarden per zorgverzekeraar en zorgpolis verschillend. 

Voor meer informatie voor zowel alternatieve zorg als fysiotherapie kunt u uw polisvoorwaarden raadplegen.

 

Wanneer je onder behandeling bent bij een arts vanwege een ernstige ziekte of psychiatrische stoornis (of hiervan in het verleden sprake was), dient jouw behandelend arts/specialist of jijzelf bij aanvang van de behandeling mij op de hoogte te brengen. Tevens is het je bekend dat er in het kader van een behandeling geen medische diagnose zal worden gesteld of therapie in medische zin voorgeschreven of toegepast zal worden. Raadpleeg altijd een arts bij langdurige (pijn)klachten.