Skip to content

Maak direct een afpraak:

Let op!

Vergoeding door zorgverzekeraar

Vanaf heden komen mijn behandelingen niet meer in aanmerking voor vergoeding ‘alternatieve/complementaire zorg’ door zorgverzekeraars. Uitleg hierover kunt je lezen onder het kopje ‘mededeling’

Bent je al eerder bij mij onder behandeling geweest? Neem dan contact met mij op.

Ben je nieuw en wil je een afspraak inplannen?

Mededeling

Vanaf heden komen mijn behandelingen niet meer in aanmerking voor vergoeding ‘alternatieve/complementaire zorg’ door zorgverzekeraars.

Ik begrijp dat het teleurstellend kan zijn dat mijn behandelingen niet langer vergoedbaar zijn voor degenen die afhankelijk zijn van zorgverzekeringen. Toch geloof ik sterk dat het loslaten van deze beperkingen de meest authentieke en effectieve zorg mogelijk maakt.

Mijn focus ligt op het leveren van gepersonaliseerde en holistische zorg die aansluit bij de behoeften en wensen van mijn patiënten. Door me niet langer te laten beïnvloeden door het systeem en de regels van de zorgverzekeraar, kan ik me volledig richten op het bieden van de best mogelijke zorgervaring.

Dit betekent dat ik volledig onafhankelijk en autonoom kan opereren, zonder beperkingen of invloed van buitenaf. Ik geloof dat dit essentieel is om de best mogelijke zorg te kunnen bieden aan mijn patiënten.

Ik begrijp dat deze verandering voor sommige mensen onprettig is, maar ik hoop dat u zult begrijpen dat ik deze beslissing heb genomen in het belang van het leveren van hoogwaardige zorg. Mijn hoofddoel is altijd geweest om mijn patiënten de best mogelijke zorg te bieden en ik geloof dat deze beslissing daar een positieve bijdrage aan zal leveren.

De kosten voor de behandelingen zijn dus een persoonlijke investering in je gezondheid en welzijn.

Graag wil ik je wijzen op de mogelijkheid van vergoeding door je werkgever. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met mij op.