Skip to content

Maak direct een afpraak:

De Epiphora Methode

 

 

 Een missende schakel bij onverklaard uitblijvend herstel

Epiphora Methode

Diagnoses waar de Epiphora Methode iets voor kan betekenen:

(AURA) MIGRAINE – FIBROMYALGIE – POST COMMOTIONEEL SYNDROOM – POST WIPLASH SYNDROOM – HYPERVENTILATIE – BURN-OUT – ONVERKLAARBARE (SOLK) KLACHTEN – REUMATOLOGISCHE AANDOENINGEN – CHRONISCHE PIJNKLACHTEN – SLAAPPROBLEMEN – TMS – AANHOUDENDE SPANNINGSKLACHTEN – LONG COVID

Wist je dat

De doorbloeding van je brein kan behoorlijk verstoord zijn. Dit kan komen door fysieke trauma, denk aan bijvoorbeeld wiplash, of door mentale stress. Dit is de stress die in ons onbewuste brein ligt opgeslagen. Maar het kan ook komen doordat de Cirkel van Willis niet volledig goed is aangelegd. Dit is dan ook vaak een familiaire aandoening. Een verminderde doorbloeding in het brein zorgt ervoor dat je vaak niet hersteld van lichamelijke klachten. Met de Epiphora Methode zorg je ervoor dat je doorbloeding van je brein weer in orde komt en breng je zelf je lichaam in dé herstelkracht die noodzakelijk is bij aanhoudende klachten zoals o.a. whiplash, uitputting, chronische pijnklachten, migraines, slaapproblemen en aanhoudende spanningsklachten.

Hoe werkt de Epiphora methode?

 

De methode is een zelfgenezingsmethode en zorgt voor het openen van de doorstromingen van en naar het brein. Dit doe je door middel van een bewegingsoefening en een eenvoudige ademtechniek. Hierdoor worden alle delen van de hersenen voorzien van zuurstofrijk bloed. Tevens zorgt deze methode ervoor dat de langdurig blokkades en verkrampingen in de bloedvaten in het lichaam opgeheven worden. De blokkades en verkrampingen zijn ontstaan als gevolg van te lang in de alarmstand te staan. 

 

Hoe wordt de Epiphora methode toegepast?

 

De methode wordt dagelijks toegepast. Je doet dit in de ochtend als je opstaat en in de avond als je weer naar bed gaat. De oefeningen doe je in een lighouding op bed. Er zijn 2 á 3 sessies nodig om deze methode te leren en de eerste stappen te maken naar het herstelproces. De lengte van het traject is mede afhankelijk van de klachten. Uiteindelijk kom je zover dat je zelf de methode kunt toepassen en jezelf aan het herstelproces van je lichaam kan werken.

 

Ervaar jij een of meerdere onderstaande klachten?

concentratieproblemen – geheugenproblemen – koude (in lijf en/of handen/voeten) – gewrichtspijn en/of -stijfheid – spierpijn en/of – stijfheid -oorsuizen – wazig zien- stemmingswisselingen/verlies – droge mond – droge ogen – licht/geluidsintolerantie – lage rugpijn – buikpijn – duizeligheid – vermoeidheid – hoofdpijn- gevoelige (hoofd)huid –  hersenmist/ brainfog – slaapproblemen – onrust/opgejaagd gevoel – opgebrand – machteloosheid 
 

DAN IS DE KANS GROOT DAT DE EPIPHORA METHODE 

IETS VOOR JOU KAN BETEKENEN!

 

Wil jij de

Epiphora Methode

leren?